"El ciclista"

Conegut durant molts anys com " El ciclista ", avui en dia és conegut més enllà de la comarca de l'Alt Penedès per la seva cuina catalana, carns a la brasa, i per un dels trets característics més important: Les calçotades.

 

Lloc de reunió de ciclistes, treballadors, famílies, amics... El Restaurant Can Vidal va obrir les seves portes l'any 1965, quan el ja retirat ciclista professional, el Sr. Josep Vidal Porcar i la seva dona, la Sra. Ramona Goded Bescós van decidir obrir una petita bodega on en un principi només vendrien vi.

 

Al cap d'un temps, amb només dues taules i una petita cuina van començar a donar alguna cosa per menjar a la clientela que estava de pas.

 

Degut a l'èxit de les receptes casolanes de la Sra. Ramona van haver d'incorporar algunes taules més per tal de donar servei al creixent nombre de clients que començaven a tenir. A mida que passaven els anys anava augmentant la capacitat per atendre persones.

 

Durant aquests anys d'expansió, es va incorporar al negoci la persona que actualment porta a terme el funcionament del negoci familiar: Angelina Vidal Goded, que juntament amb els seus pares i el seu marit, el Sr. Lluis Ramos, van anar treballant i ampliant de mica en mica fins aconseguir el que avui en dia és el Restaurant Can Vidal-Ramos, considerat com un lloc de caliu, manté l'essència de la proximitat i la sensació d'estar com a casa pel client.

 

En nom de Can Vidal, agraïm el seu interès i aprofitem l'ocasió per donar les gràcies a totes aquelles persones que a través del temps han contribuït a la continuïtat d'aquest negoci; tant als clients que venen per primer cop al restaurant com a aquells clients que venen habitualment , on s'hi estableix una relació més enllà de client-empresa. A tothom, Gràcies.

Facebook  Instagram

Copyright© 2014 - 2023 Restaurant Can Vidal-Ramos  | Avís Legal |  Dissenyat per Imagium Imagium

Gaudeix de xarxa sense fils a tot el restaurant  Wifi