Les nostres especialitats

calcots

Calçots

carxofes

Carxofes

cargols

Cargols

camagrocs

Bolets

carns

Carn a la llosa

"El ciclista"

Conegut durant molts anys com " El ciclista ", avui en dia és conegut més enllà de la comarca de l'Alt Penedès per la seva cuina catalana, carns a la brasa, i per un dels trets característics més important: Les calçotades.

 

Lloc de reunió de ciclistes, treballadors, famílies, amics... El Restaurant Can Vidal va obrir les seves portes l'any 1965, quan el ja retirat ciclista professional, el Sr. Josep Vidal Porcar i la seva dona, la Sra. Ramona Goded Bescós van decidir obrir una petita bodega on en un principi només vendrien vi.

 

Al cap d'un temps, amb només dues taules i una petita cuina van començar a donar alguna cosa per menjar a la clientela que estava de pas.

 

Llegiu-ne més

Facebook  Instagram

Copyright© 2014 - 2023 Restaurant Can Vidal-Ramos  | Avís Legal |  Dissenyat per Imagium Imagium

Gaudeix de xarxa sense fils a tot el restaurant  Wifi